Nabeschouwing Fiorentina - Crotone (2-0) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 31 maart 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Fiorentina het zaterdag 31 maart 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Crotone (2-0)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fiorentina kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Simeone. In de 57e minuut kreeg M. Capuano van Crotone voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Crotone de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fiorentina via een goal van F. Chiesa in de 62e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fiorentina.

LIVE Fiorentina - Crotone 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Simeone Fiorentina 1-0
16' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ricci Crotone
18' Gele kaart Crotone Gele kaart voor R. Mandragora Crotone
18' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Stoian Crotone
30' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor S. Cristoforo Fiorentina
32' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
43' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Veretout Fiorentina
49' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Capuano Crotone
57' Tweede gele kaart Crotone Tweede gele kaart voor M. Capuano Crotone
62' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa Fiorentina 2-0
78' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Olivera Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Crotone
Opstellingen Fiorentina - Crotone

Voorbeschouwing Fiorentina - Crotone

Fiorentina en Crotone treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Crotone in de Serie A vond plaats op 29 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crotone. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fiorentina als Crotone wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 1
Winst Crotone 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 9e positie staat, terwijl we Crotone terugvinden op de 18e plaats.