Nabeschouwing Fiorentina - Frosinone (5-1) || Serie A 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 12:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Fiorentina het zondag 11 februari 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Frosinone (5-1)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Ermanno Feliciani geëindigd in een 5-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Andrea Belotti, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. Fiorentina vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jonathan Ikoné op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Fiorentina, waarmee Lucas Martínez Quarta zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fiorentina geen gas terug, waardoor in de 53e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Nicolás González. Na 66 minuten wist Frosinone eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Luca Mazzitelli bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Fiorentina speler Antonin Barak, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ermanno Feliciani en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Fiorentina.

LIVE Fiorentina - Frosinone 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Lucas Martínez Quarta Fiorentina
16' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Andrea Belotti met assist van Jonathan Ikoné Fiorentina 1-0
19' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Jonathan Ikoné met assist van Alfred Duncan Fiorentina 2-0
43' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Lucas Martínez Quarta met assist van Cristiano Biraghi Fiorentina 3-0
46' Wissel Frosinone Wissel Pol Lirola voor Demba Seck  Frosinone
46' Wissel Frosinone Wissel Simone Romagnoli voor Ilario Monterisi Frosinone
50' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Simone Romagnoli Frosinone
53' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Nicolás González met assist van Alfred Duncan Fiorentina 4-0
60' Wissel Fiorentina Wissel Giacomo Bonaventura voor Nicolás González Fiorentina
64' Wissel Frosinone Wissel Marco Brescianini voor Abdou Harroui Frosinone
64' Wissel Frosinone Wissel Reinier voor Enzo Barrenechea Frosinone
66' Doelpunt Frosinone Doelpunt Luca Mazzitelli Frosinone 4-1
69' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Pietro Terracciano Fiorentina
73' Wissel Fiorentina Wissel Arthur voor Alfred Duncan Fiorentina
73' Wissel Fiorentina Wissel Pietro Comuzzo voor Lucas Martínez Quarta Fiorentina
73' Wissel Fiorentina Wissel MBala Nzola voor Andrea Belotti Fiorentina
78' Wissel Frosinone Wissel Walid Cheddira voor Francesco Gelli Frosinone
83' Wissel Fiorentina Wissel Antonin Barak voor Lucas Beltrán Fiorentina
85' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Antonin Barak Fiorentina 5-1
92' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor MBala Nzola Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Frosinone
Opstellingen Fiorentina - Frosinone
De opstellingen van Fiorentina en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Frosinone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Frosinone

Fiorentina en Frosinone treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ermanno Feliciani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Frosinone in de Serie A vond plaats op 28 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fiorentina als Frosinone wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 1
Winst Frosinone 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 9e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 14e plaats.