Nabeschouwing Fiorentina - Hellas Verona (1-4) || Serie A 2017/2018

Zondag 28 januari 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Fiorentina het zondag 28 januari 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Hellas Verona (1-4)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Vukovic, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kean op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Hellas Verona, waarmee M. Kean zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 53 minuten deed G. Dias iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Fiorentina werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 55e minuut wist A. Ferrari namens Hellas Verona de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Claudio Gavillucci en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Hellas Verona.

LIVE Fiorentina - Hellas Verona 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt J. Vukovic met assist van Romulo Hellas Verona 0-1
20' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Kean met assist van Matos Hellas Verona 0-2
35' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Benassi Fiorentina
35' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Caracciolo Hellas Verona
47' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Kean Hellas Verona
46' Wissel Fiorentina Wissel G. Dias voor M. Benassi Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel R. Saponara voor C. Thereau Fiorentina
46' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Kean met assist van B. Petkovic Hellas Verona 0-3
48' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Valoti Hellas Verona
49' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Fares Hellas Verona
53' Doelpunt Fiorentina Doelpunt G. Dias Fiorentina 1-3
55' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Ferrari Hellas Verona 1-4
62' Wissel Hellas Verona Wissel S. Souprayen voor M. Kean Hellas Verona
66' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
70' Wissel Hellas Verona Wissel S. Calvano voor B. Petkovic Hellas Verona
73' Wissel Fiorentina Wissel N. Milenkovic voor G. Pezzella Fiorentina
82' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
90' Wissel Hellas Verona Wissel F. Zuculini voor Romulo Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Hellas Verona
Opstellingen Fiorentina - Hellas Verona

Voorbeschouwing Fiorentina - Hellas Verona

Fiorentina en Hellas Verona treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 10 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fiorentina 5
Winst Hellas Verona 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 11e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 19e plaats.