Nabeschouwing Fiorentina - SPAL (0-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 15 april 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Fiorentina het zondag 15 april 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - SPAL (0-0)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Fiorentina en SPAL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Fiorentina dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Fiorentina, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Fiorentina - SPAL 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Saponara Fiorentina
44' Gele kaart SPAL Gele kaart voor E. Luiz SPAL
46' Wissel SPAL Wissel F. Mattiello voor F. Costa SPAL
56' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor S. Floccari SPAL
65' Wissel Fiorentina Wissel V. Eysseric voor R. Saponara Fiorentina
65' Wissel Fiorentina Wissel D. Falcinelli voor G. Simeone Fiorentina
69' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Vitale SPAL
71' Wissel SPAL Wissel E. Schiavon voor F. Mattiello SPAL
80' Wissel Fiorentina Wissel G. Dias voor C. Biraghi Fiorentina
82' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor V. Hugo Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - SPAL
Opstellingen Fiorentina - SPAL

Voorbeschouwing Fiorentina - SPAL

Fiorentina en SPAL treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en SPAL in de Serie A vond plaats op 19 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Fiorentina 0
Winst SPAL 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 7e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 17e plaats.