Nabeschouwing Frosinone - Empoli (2-1) || Serie A 2023/2024

Maandag 6 november 2023 - 18:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Frosinone het maandag 6 november 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Empoli (2-1)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 2-1 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Marvin Cuni, waarmee Frosinone met 1-0 de leiding nam. Frosinone vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arijon Ibrahimović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Empoli de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Francesco Caputo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Empoli kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Manganiello, waardoor Frosinone dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Frosinone - Empoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' VAR: Afgekeurd doelpunt Marvin Cuni Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Marvin Cuni Frosinone
34' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Enzo Barrenechea Frosinone
42' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Reinier Frosinone
44' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Emmanuel Gyasi Empoli
46' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Pol Lirola Frosinone
58' Doelpunt Frosinone Doelpunt Marvin Cuni met assist van Arijon Ibrahimović Frosinone 1-0
62' Wissel Empoli Wissel Nicolò Cambiaghi voor Emmanuel Gyasi Empoli
62' Wissel Empoli Wissel Filippo Ranocchia voor Razvan Marin Empoli
70' Wissel Empoli Wissel Tommaso Baldanzi voor Matteo Cancellieri Empoli
74' Doelpunt Frosinone Doelpunt Arijon Ibrahimović met assist van Riccardo Marchizza Frosinone 2-0
76' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Filippo Ranocchia Empoli
77' Wissel Empoli Wissel Liberato Cacace voor Simone Bastoni Empoli
77' Wissel Empoli Wissel Viktor Kovalenko voor Alberto Grassi Empoli
80' Wissel Frosinone Wissel Giuseppe Caso voor Arijon Ibrahimović Frosinone
80' Wissel Frosinone Wissel Kaio Jorge voor Marvin Cuni Frosinone
83' Wissel Frosinone Wissel Marco Brescianini voor Reinier Frosinone
86' Doelpunt Empoli Doelpunt Francesco Caputo met assist van Nicolò Cambiaghi Empoli 2-1
87' VAR: Afgekeurd doelpunt Francesco Caputo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Francesco Caputo Empoli
88' Wissel Frosinone Wissel Anthony Oyono voor Matías Soulé Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Empoli
Opstellingen Frosinone - Empoli
De opstellingen van Frosinone en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Empoli

Frosinone en Empoli treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Empoli in de Serie A vond plaats op 17 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Frosinone favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Frosinone 2
Winst Empoli 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 12e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 19e plaats.