Nabeschouwing Frosinone - Monza (2-3) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Frosinone het zaterdag 6 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Monza (2-3)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Monza is onder leiding van scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi geëindigd in een 2-3 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Dany Mota, waarmee Monza met 0-1 de leiding nam. Monza vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Valentín Carboni op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Matías Soulé zorgde ervoor dat Monza in de 55e minuut op 0-3 kwam te staan.

Na 56 minuten deed Abdou Harroui iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Frosinone werd verkleind tot 1-3. In de 75e minuut werd Pierluigi Frattali van Frosinone met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Frosinone met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 76e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Frosinone speler Matías Soulé.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maria Sole Ferrieri Caputi en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Monza.

LIVE Frosinone - Monza 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Monza Doelpunt Dany Mota met assist van Valentín Carboni Monza 0-1
28' Gele kaart Monza Gele kaart voor Roberto Gagliardini Monza
41' Wissel Monza Wissel Alessandro Sorrentino voor Michele Di Gregorio Monza
45' Doelpunt Monza Doelpunt Valentín Carboni met assist van Dany Mota Monza 0-2
46' Wissel Frosinone Wissel Giuseppe Caso voor Pol Lirola Frosinone
46' Wissel Frosinone Wissel Luca Mazzitelli voor Reinier Frosinone
51' Gele kaart Monza Gele kaart voor Luca Caldirola Monza
54' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Ilario Monterisi Frosinone
55' Eigen doelpunt Monza Eigen doelpunt Matías Soulé Monza 0-3
56' Doelpunt Frosinone Doelpunt Abdou Harroui met assist van Ilario Monterisi Frosinone 1-3
60' Wissel Frosinone Wissel Kaio Jorge voor Walid Cheddira Frosinone
60' Wissel Monza Wissel Pablo Marí voor Roberto Gagliardini Monza
60' Wissel Monza Wissel Jean-Daniel Akpa Akpro voor Andrea Colpani Monza
73' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Mateus Lusuardi Frosinone
74' Gele kaart Monza Gele kaart voor Danilo DAmbrosio Monza
75' Rode kaart Frosinone Rode kaart voor Pierluigi Frattali Frosinone
76' Penalty Frosinone Penalty Matías Soulé Frosinone 2-3
77' Wissel Monza Wissel Lorenzo Colombo voor Dany Mota Monza
77' Wissel Monza Wissel Samuele Birindelli voor Pedro Pereira Monza
81' Gele kaart Monza Gele kaart voor Lorenzo Colombo Monza
84' Wissel Frosinone Wissel Arijon Ibrahimović voor Mateus Lusuardi Frosinone
85' Wissel Frosinone Wissel Marvin Cuni voor Abdou Harroui Frosinone
89' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Enzo Barrenechea Frosinone
93' Gele kaart Monza Gele kaart voor Jean-Daniel Akpa Akpro Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Monza
Opstellingen Frosinone - Monza
De opstellingen van Frosinone en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Monza zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Monza

Frosinone en Monza treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maria Sole Ferrieri Caputi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Monza elkaar treffen in de Serie A.

Winst Frosinone 0
Winst Monza 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 14e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 11e plaats.