Nabeschouwing Frosinone - Roma (0-3) || Serie A 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Frosinone het zondag 18 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Roma (0-3)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Roma is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 0-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Dean Huijsen, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Roma vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sardar Azmoun op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Roma vervolgens op 0-3. Het was Leandro Paredes die vanaf 11 meter wist te scoren in de 81e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Giua, waardoor Roma dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Frosinone - Roma 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Roma Doelpunt Dean Huijsen met assist van Gianluca Mancini Roma 0-1
39' Gele kaart Roma Gele kaart voor Dean Huijsen Roma
46' Wissel Roma Wissel Diego Llorente voor Dean Huijsen Roma
46' Wissel Roma Wissel Lorenzo Pellegrini voor Romelu Lukaku  Roma
66' Gele kaart Roma Gele kaart voor Gianluca Mancini Roma
67' Wissel Frosinone Wissel Giuseppe Caso voor Pol Lirola Frosinone
67' Wissel Frosinone Wissel Abdou Harroui voor Marco Brescianini Frosinone
67' Wissel Roma Wissel Zeki Çelik voor Rasmus Kristensen Roma
67' Wissel Frosinone Wissel Walid Cheddira voor Kaio Jorge Frosinone
71' Doelpunt Roma Doelpunt Sardar Azmoun Roma 0-2
75' Wissel Frosinone Wissel Enzo Barrenechea voor Reinier Frosinone
76' Gele kaart Roma Gele kaart voor Sardar Azmoun Roma
79' Tommaso Baldanzi Roma
81' Penalty Roma Penalty Leandro Paredes Roma 0-3
82' Wissel Roma Wissel Houssem Aouar voor Tommaso Baldanzi Roma
82' Wissel Roma Wissel Chris Smalling voor Angeliño Roma
88' Wissel Frosinone Wissel Demba Seck  voor Matías Soulé Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Roma
Opstellingen Frosinone - Roma
De opstellingen van Frosinone en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Roma

Frosinone en Roma treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Roma in de Serie A vond plaats op 1 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 5 keer wist de ploeg van Frosinone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Frosinone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Frosinone 0
Winst Roma 5
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 15e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 6e plaats.