Nabeschouwing Genoa - Hellas Verona (3-1) || Serie A 2017/2018

Maandag 23 april 2018 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Genoa het maandag 23 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Hellas Verona (3-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 3-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door I. Medeiros, waarmee Genoa met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Romulo in de 64e minuut zorgde er even later voor dat Hellas Verona weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 78e minuut zette D. Bessa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Genoa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Genoa vergroot nadat G. Pandev de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Genoa.

LIVE Genoa - Hellas Verona 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Genoa Doelpunt I. Medeiros met assist van D. Laxalt Genoa 1-0
13' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Cofie Genoa
29' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Danzi Hellas Verona
33' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Valoti Hellas Verona
57' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Cerci Hellas Verona
58' Wissel Hellas Verona Wissel D. Verde voor S. Souprayen Hellas Verona
63' Wissel Hellas Verona Wissel B. Petkovic voor Matos Hellas Verona
64' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Hiljemark Genoa
64' Penalty Hellas Verona Penalty Romulo Hellas Verona 1-1
65' Wissel Genoa Wissel D. Bessa voor I. Cofie Genoa
78' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Bessa met assist van D. Lazovic Genoa 2-1
79' Wissel Hellas Verona Wissel S. Lee voor E. Bearzotti Hellas Verona
81' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor I. Medeiros Genoa
86' Wissel Genoa Wissel A. Rosi voor G. Lapadula Genoa
93' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Pandev Genoa 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Hellas Verona
Opstellingen Genoa - Hellas Verona

Voorbeschouwing Genoa - Hellas Verona

Genoa en Hellas Verona treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 4 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Genoa 4
Winst Hellas Verona 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 12e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 19e plaats.