Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (3-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 3 mei 2009 - 20:30 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Genoa het zondag 3 mei 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Genoa - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (3-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Sampdoria is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 30e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Milito. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Sampdoria dat via H. Campagnaro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Milito dacht na 73 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 87e minuut moest Genoa verder met een man minder, nadat M. Ferrari een tweede gele kaart kreeg. Na 90 minuten spelen wist Genoa via D. Milito de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Thiago Motta van Genoa was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 90e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het H. Campagnaro van Sampdoria die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Sampdoria
3
1
LIVE Genoa - Sampdoria 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
19' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Ferrari Genoa
25' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor P. Sammarco Sampdoria
30' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Milito Genoa
45' Doelpunt Sampdoria Doelpunt H. Campagnaro Sampdoria
55' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor S. Lucchini Sampdoria
57' Wissel Sampdoria Wissel G. Delvecchio voor P. Sammarco Sampdoria
58' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Biava Genoa
59' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Delvecchio Sampdoria
60' Wissel Sampdoria Wissel D. Gastaldello voor S. Lucchini Sampdoria
61' Wissel Genoa Wissel G. Mesto voor M. Rossi Genoa
73' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Milito Genoa
78' Wissel Genoa Wissel O. Milanetto voor G. Sculli Genoa
78' Wissel Sampdoria Wissel M. Padalino voor A. Raggi Sampdoria
83' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Cassano Sampdoria
83' Wissel Genoa Wissel S. Papastathopoulos voor G. Biava Genoa
87' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor M. Ferrari Genoa
87' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Franceschini Sampdoria
90' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Milito Genoa
90' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Rubinho Genoa
90' Rode kaart Genoa Rode kaart voor Thiago Motta Genoa
90' Rode kaart Sampdoria Rode kaart voor H. Campagnaro Sampdoria
90' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Gastaldello Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Sampdoria
Opstellingen Genoa - Sampdoria

Voorbeschouwing Genoa - Sampdoria

Genoa en Sampdoria treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 7 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Genoa als Sampdoria wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.