Nabeschouwing Genoa - Torino (0-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Genoa het zaterdag 13 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Torino (0-0)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Genoa en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Genoa en Torino gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Genoa, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Giua niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Genoa - Torino 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Torino Gele kaart voor Nikola Vlašić Torino
17' Gele kaart Torino Gele kaart voor Ivan Juric Torino
43' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Koni De Winter Genoa
61' Wissel Torino Wissel Adrien Tamèze voor Nikola Vlašić Torino
66' Wissel Torino Wissel Pietro Pellegri voor Duván Zapata Torino
71' Wissel Genoa Wissel Morten Frendrup voor Junior Messias Genoa
77' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Ruslan Malinovskyi Genoa
80' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Aarón Martín Genoa
81' Gele kaart Torino Gele kaart voor Alessandro Buongiorno Torino
82' Wissel Genoa Wissel Ridgeciano Haps voor Aarón Martín Genoa
84' Wissel Torino Wissel Saba Sazonov voor Koffi Djidji  Torino
84' Wissel Torino Wissel Mërgim Vojvoda voor Valentino Lazaro Torino
87' Wissel Genoa Wissel Kevin Strootman voor Milan Badelj Genoa
87' Wissel Genoa Wissel Alessandro Vogliacco voor Stefano Sabelli Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Torino
Opstellingen Genoa - Torino
De opstellingen van Genoa en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Torino

Genoa en Torino treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Torino in de Serie A vond plaats op 3 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 11 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Genoa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 7
Winst Torino 11
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 12e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 10e plaats.