Nabeschouwing Hellas Verona - Chievo (1-0) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 10 maart 2018 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Hellas Verona het zaterdag 10 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Chievo (1-0)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door A. Caracciolo, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hellas Verona uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Hellas Verona - Chievo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Buchel Hellas Verona
46' Wissel Chievo Wissel E. Giaccherini voor R. Meggiorini Chievo
52' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Caracciolo met assist van D. Verde Hellas Verona 1-0
62' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor P. Hetemaj Chievo
63' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Gobbi Chievo
65' Wissel Hellas Verona Wissel F. Zuculini voor D. Verde Hellas Verona
67' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Bani Chievo
73' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Pellissier Chievo
75' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanovic Chievo
84' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Matos Hellas Verona
85' Wissel Hellas Verona Wissel R. Aarons voor G. Felicioli Hellas Verona
87' Wissel Chievo Wissel M. Stepinski voor V. Birsa Chievo
88' Wissel Hellas Verona Wissel M. Fossati voor S. Calvano Hellas Verona
89' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Cacciatore Chievo
92' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Zuculini Hellas Verona
92' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Dainelli Chievo
93' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Boldor D. Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Chievo
Opstellingen Hellas Verona - Chievo

Voorbeschouwing Hellas Verona - Chievo

Hellas Verona en Chievo treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Chievo in de Serie A vond plaats op 22 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Chievo favoriet. 3 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hellas Verona. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 2
Winst Chievo 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 19e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.