Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (1-3) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Hellas Verona het zaterdag 19 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Napoli (1-3)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Souprayen zette Napoli op een 0-1 voorsprong in de 32e minuut van de wedstrijd. Napoli vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Milik op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee F. Ghoulam zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 82e minuut moest Napoli verder met een man minder, nadat E. Hysaj een tweede gele kaart kreeg. In de 83e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Hellas Verona speler G. Pazzini.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Napoli.

LIVE Hellas Verona - Napoli 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Eigen doelpunt Napoli Eigen doelpunt S. Souprayen Napoli 0-1
39' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik met assist van L. Insigne Napoli 0-2
52' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
61' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor A. Milik Napoli
62' Doelpunt Napoli Doelpunt F. Ghoulam Napoli 0-3
64' Wissel Hellas Verona Wissel M. Fares voor M. Zaccagni Hellas Verona
66' Wissel Napoli Wissel Allan voor M. Hamsik Napoli
72' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor A. Cerci Hellas Verona
73' Wissel Napoli Wissel E. Giaccherini voor J. Callejon Napoli
74' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor T. Heurtaux Hellas Verona
82' Tweede gele kaart Napoli Tweede gele kaart voor E. Hysaj Napoli
83' Penalty Hellas Verona Penalty G. Pazzini Hellas Verona 1-3
86' Wissel Hellas Verona Wissel M. Valoti voor T. Heurtaux Hellas Verona
91' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Giaccherini Napoli
91' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Romulo Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Napoli
Opstellingen Hellas Verona - Napoli

Voorbeschouwing Hellas Verona - Napoli

Hellas Verona en Napoli treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Napoli in de Serie A vond plaats op 10 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hellas Verona. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.