Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (3-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Inter Milan het zondag 20 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (3-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 3-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. M. Icardi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Inter vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Inter vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Icardi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee I. Perisic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Tagliavento, waardoor Inter Milan dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Fiorentina 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Inter Penalty M. Icardi Inter 1-0
14' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Sanchez Fiorentina
15' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van I. Perisic Inter 2-0
55' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristoforo voor M. Benassi Fiorentina
60' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor G. Simeone Fiorentina
64' Wissel Inter Wissel J. Mario voor B. Valero Inter
71' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor M. Brozovic Inter
79' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perisic met assist van J. Mario Inter 3-0
80' Wissel Fiorentina Wissel R. Zekhnini voor J. Veretout Fiorentina
84' Wissel Inter Wissel Eder voor M. Icardi Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Fiorentina
Opstellingen Inter Milan - Fiorentina

Voorbeschouwing Inter Milan - Fiorentina

Inter Milan en Fiorentina treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 22 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.