Nabeschouwing Inter Milan - Frosinone (2-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 12 november 2023 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Inter Milan het zondag 12 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Frosinone (2-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Federico Dimarco, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 48e minuut voor dat Inter via Hakan Çalhanoğlu  op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Frosinone 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel Frosinone Wissel Marco Brescianini voor Luca Mazzitelli Frosinone
43' Doelpunt Inter Doelpunt Federico Dimarco met assist van Henrikh Mkhitaryan Inter 1-0
48' Penalty Inter Penalty Hakan Çalhanoğlu  Inter 2-0
55' Wissel Frosinone Wissel Walid Cheddira voor Marvin Cuni Frosinone
55' Wissel Frosinone Wissel Arijon Ibrahimović voor Pol Lirola Frosinone
61' Wissel Inter Wissel Stefan de Vrij voor Denzel Dumfries Inter
69' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Henrikh Mkhitaryan Inter
70' Wissel Inter Wissel Marko Arnautović voor Marcus Thuram Inter
71' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Marco Brescianini Frosinone
81' Wissel Inter Wissel Carlos Augusto voor Federico Dimarco Inter
81' Wissel Inter Wissel Stefano Sensi  voor Hakan Çalhanoğlu  Inter
82' Wissel Frosinone Wissel Giuseppe Caso voor Enzo Barrenechea Frosinone
82' Wissel Frosinone Wissel Kaio Jorge voor Reinier Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Frosinone
Opstellingen Inter Milan - Frosinone
De opstellingen van Inter Milan en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Frosinone

Inter Milan en Frosinone treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Frosinone in de Serie A vond plaats op 14 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 4
Winst Frosinone 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 2e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 12e plaats.