Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (0-0) || Serie A 2008/2009

Zondag 26 oktober 2008 - 14:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Inter Milan het zondag 26 oktober 2008 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de Inter Milan - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (0-0)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Inter Milan en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor I. Juric van Genoa. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 60e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Genoa
LIVE Inter Milan - Genoa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Muntari Inter
25' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
42' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Ferrari Genoa
46' Wissel Inter Wissel V. Obinna voor Adriano Inter
46' Wissel Inter Wissel M. Balotelli voor Ricardo Quaresma Inter
50' Gele kaart Inter Gele kaart voor Maicon Inter
51' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Juric Genoa
55' Gele kaart Inter Gele kaart voor Z. Ibrahimovic Inter
55' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Thiago Motta Genoa
55' Wissel Inter Wissel J. Cruz voor S. Muntari Inter
60' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor I. Juric Genoa
64' Wissel Genoa Wissel A. Vanden Borre voor G. Sculli Genoa
69' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Burdisso Inter
78' Wissel Genoa Wissel B. Jankovic voor D. Milito Genoa
83' Wissel Genoa Wissel S. Bocchetti voor M. Rossi Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Genoa
Opstellingen Inter Milan - Genoa

Voorbeschouwing Inter Milan - Genoa

Inter Milan en Genoa treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Genoa in de Serie A vond plaats op 19 maart 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.