Nabeschouwing Inter Milan - Hellas Verona (2-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 12:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Inter Milan het zaterdag 6 januari 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Hellas Verona (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Lautaro Martínez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Thomas Henry, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 100e minuut was de ideale kans voor Hellas Verona om te scoren. Thomas Henry was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Davide Frattesi namens Inter in de 93e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette. In de 95e minuut werd Darko Lazović van Hellas Verona met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Inter met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Inter Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Hellas Verona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van Henrikh Mkhitaryan Inter 1-0
46' Wissel Hellas Verona Wissel Darko Lazović voor Jordi Mboula Hellas Verona
49' VAR: Afgekeurd doelpunt Lautaro Martínez Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Lautaro Martínez Inter
61' Wissel Inter Wissel Matteo Darmian voor Denzel Dumfries Inter
72' Wissel Inter Wissel Federico Dimarco voor Carlos Augusto Inter
73' Wissel Inter Wissel Marko Arnautović voor Marcus Thuram Inter
73' Wissel Hellas Verona Wissel Juan Cabal voor Josh Doig Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel Thomas Henry voor Milan Đurić Hellas Verona
74' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Thomas Henry met assist van Ondrej Duda Hellas Verona 1-1
77' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Diego Coppola Hellas Verona
78' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Tomas Suslov Hellas Verona
83' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Henrikh Mkhitaryan Inter
83' Wissel Inter Wissel Alexis Sánchez voor Benjamin Pavard Inter
87' Wissel Hellas Verona Wissel Yayah Kallon voor Cyril Ngonge Hellas Verona
100' Penalty gemist Hellas Verona Penalty gemist Thomas Henry Thomas Henry Hellas Verona
93' Doelpunt Inter Doelpunt Davide Frattesi Inter 2-1
91' Wissel Hellas Verona Wissel Charlys voor Tomas Suslov Hellas Verona
95' Rode kaart Hellas Verona Rode kaart voor Darko Lazović Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Hellas Verona
Opstellingen Inter Milan - Hellas Verona
De opstellingen van Inter Milan en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Hellas Verona

Inter Milan en Hellas Verona treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 3 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 13
Winst Hellas Verona 0
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 1e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 17e plaats.