Nabeschouwing Juventus - Chievo (3-0) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 9 september 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Juventus het zaterdag 9 september 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Chievo (3-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van P. Hetemaj zette Juventus op een 1-0 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. Juventus vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Higuain op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee P. Dybala zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Fabbri, waardoor Juventus dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus - Chievo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Juventus Eigen doelpunt P. Hetemaj Juventus 1-0
22' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
52' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Mandzukic Juventus
54' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor D. Costa Juventus
58' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuain met assist van M. Pjanic Juventus 2-0
66' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor M. Pucciarelli Chievo
68' Wissel Chievo Wissel N. Rigoni voor P. Hetemaj Chievo
76' Wissel Chievo Wissel P. M. Leris M. voor R. Inglese Chievo
76' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor S. Sturaro Juventus
79' Gele kaart Juventus Gele kaart voor B. Matuidi Juventus
83' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor M. Mandzukic Juventus
83' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van F. Bernardeschi Juventus 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Chievo
Opstellingen Juventus - Chievo

Voorbeschouwing Juventus - Chievo

Juventus en Chievo treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Chievo in de Serie A vond plaats op 8 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 12
Winst Chievo 1
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 10e plaats.