Nabeschouwing Juventus - Palermo (1-2) || Serie A 2008/2009

Zondag 5 oktober 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Juventus het zondag 5 oktober 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Juventus - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Palermo (1-2)

Het Serie A duel tussen Juventus en Palermo is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Miccoli. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Juventus dat via A. Del Piero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 41e minuut kreeg M. Sissoko van Juventus voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Juventus de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 81e minuut scoorde Palermo via L. Mchedlidze, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Palermo
1
2
LIVE Juventus - Palermo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Palermo Doelpunt F. Miccoli Palermo
29' Wissel Palermo Wissel G. Migliaccio voor F. Miccoli Palermo
33' Wissel Juventus Wissel H. Salihamidzic voor O. Mellberg Juventus
35' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Sissoko Juventus
38' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero Juventus
41' Tweede gele kaart Juventus Tweede gele kaart voor M. Sissoko Juventus
51' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Z. Grygera Juventus
60' Wissel Palermo Wissel L. Mchedlidze voor M. Bresciano Palermo
65' Wissel Juventus Wissel M. Camoranesi voor C. Poulsen Juventus
73' Gele kaart Palermo Gele kaart voor C. Bovo Palermo
76' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Amauri Juventus
79' Gele kaart Palermo Gele kaart voor F. Liverani Palermo
79' Wissel Palermo Wissel G. Tedesco voor A. Nocerino Palermo
80' Wissel Juventus Wissel P. Nedved voor S. Giovinco Juventus
81' Doelpunt Palermo Doelpunt L. Mchedlidze Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Palermo
Opstellingen Juventus - Palermo

Voorbeschouwing Juventus - Palermo

Juventus en Palermo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Palermo in de Serie A vond plaats op 6 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Palermo. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Palermo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.