Nabeschouwing Juventus - SPAL (4-1) || Serie A 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Juventus het woensdag 25 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - SPAL (4-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 4-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Bernardeschi, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Dybala op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist SPAL de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Paloschi.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor Juventus vergroot nadat G. Higuain de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 70e minuut nadat J. Cuadrado namens Juventus de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Juventus speler G. Higuain, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fabrizio Pasqua bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - SPAL 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Bernardeschi met assist van D. Costa Juventus 1-0
22' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala Juventus 2-0
34' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Paloschi met assist van F. Mattiello SPAL 2-1
37' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Rugani Juventus
56' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor F. Bernardeschi Juventus
59' Wissel Juventus Wissel M. Pjanic voor R. Bentancur Juventus
64' Wissel SPAL Wissel F. Costa voor M. Oikonomou SPAL
65' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuain Juventus 3-1
70' Doelpunt Juventus Doelpunt J. Cuadrado met assist van D. Costa Juventus 4-1
71' Wissel SPAL Wissel F. Bonazzoli voor A. Paloschi SPAL
75' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor S. Khedira Juventus
78' Wissel SPAL Wissel L. Mora voor L. Rizzo SPAL
89' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuain Juventus 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - SPAL
Opstellingen Juventus - SPAL

Voorbeschouwing Juventus - SPAL

Juventus en SPAL treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en SPAL elkaar treffen in de Serie A.

Winst Juventus 0
Winst SPAL 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 3e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 19e plaats.