Nabeschouwing Juventus - Torino (4-0) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 23 september 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Juventus het zaterdag 23 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Torino (4-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Torino is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 4-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door P. Dybala, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. In de 24e minuut kreeg D. Baselli van Torino voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Torino de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 40e werd de voorsprong voor Juventus verdubbeld dankzij een doelpunt van M. Pjanic.

In de 57e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee Alex Sandro zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Juventus geen gas terug, waardoor in de 91e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Dybala.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Juventus.

LIVE Juventus - Torino 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
16' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van M. Pjanic Juventus 1-0
24' Tweede gele kaart Torino Tweede gele kaart voor D. Baselli Torino
30' Wissel Torino Wissel A. Acquah voor I. Falque Torino
39' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Ljajic Torino
40' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Pjanic met assist van J. Cuadrado Juventus 2-0
46' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Benatia Juventus
57' Doelpunt Juventus Doelpunt Alex Sandro met assist van M. Pjanic Juventus 3-0
62' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor J. Cuadrado Juventus
71' Wissel Torino Wissel L. Boye voor M. Niang Torino
72' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor B. Matuidi Juventus
80' Wissel Juventus Wissel G. Higuain voor M. Mandzukic Juventus
83' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Acquah Torino
91' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala Juventus 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Torino
Opstellingen Juventus - Torino

Voorbeschouwing Juventus - Torino

Juventus en Torino treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Torino in de Serie A vond plaats op 6 mei 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Torino slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 11
Winst Torino 1
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 2e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 6e plaats.