Nabeschouwing Lazio - Juventus (1-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 18 januari 2009 - 20:30 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Lazio het zondag 18 januari 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Lazio - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Juventus (1-1)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Lazio en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 25e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Ledesma. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Juventus dat via O. Mellberg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Juventus
1
1
LIVE Lazio - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Ledesma Lazio
30' Doelpunt Juventus Doelpunt O. Mellberg Juventus
42' Gele kaart Lazio Gele kaart voor O. Dabo Lazio
58' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Del Piero Juventus
63' Wissel Lazio Wissel C. Brocchi voor M. Meghni Lazio
67' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Molinaro Juventus
70' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor C. Zanetti Juventus
71' Wissel Lazio Wissel L. De Silvestri voor O. Dabo Lazio
75' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Radu Lazio
77' Wissel Lazio Wissel P. Foggia voor M. Zárate Lazio
80' Wissel Juventus Wissel S. Giovinco voor A. Del Piero Juventus
81' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Sissoko Juventus
85' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lichtsteiner Lazio
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Brocchi Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Juventus
Opstellingen Lazio - Juventus

Voorbeschouwing Lazio - Juventus

Lazio en Juventus treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Juventus in de Serie A vond plaats op 27 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lazio. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.