Nabeschouwing Lazio - Roma (4-2) || Serie A 2008/2009

Zaterdag 11 april 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Lazio het zaterdag 11 april 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Lazio - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Roma (4-2)

Het Serie A duel tussen Lazio en Roma is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 2e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pandev. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 4e minuut was het Lazio dat via M. Zárate dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Mexès dacht na 10 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Lazio via S. Lichtsteiner, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 62e minuut moest Roma verder met een man minder, nadat C. Panucci een tweede gele kaart kreeg. In de 76e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Matuzalém van Lazio was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. Na 76 minuten kon P. Mexès van Roma vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving. In de 80e minuut leek D. De Rossi te scoren voor Roma, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 85e minuut leek A. Kolarov te scoren voor Lazio, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Roma
4
2
LIVE Lazio - Roma 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Lazio Doelpunt G. Pandev Lazio
4' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Zárate Lazio
4' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
10' Doelpunt Roma Doelpunt P. Mexès Roma
12' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Pizarro Roma
24' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Brocchi Lazio
35' Gele kaart Roma Gele kaart voor C. Panucci Roma
55' Wissel Roma Wissel J. Ménez voor S. Perrotta Roma
58' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Lichtsteiner Lazio
62' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lichtsteiner Lazio
62' Tweede gele kaart Roma Tweede gele kaart voor C. Panucci Roma
65' Wissel Lazio Wissel T. Rocchi voor M. Zárate Lazio
65' Wissel Roma Wissel M. Tonetto voor M. Brighi Roma
67' Gele kaart Roma Gele kaart voor P. Mexès Roma
74' Wissel Lazio Wissel L. De Silvestri voor S. Lichtsteiner Lazio
76' Rode kaart Lazio Rode kaart voor Matuzalém Lazio
76' Tweede gele kaart Roma Tweede gele kaart voor P. Mexès Roma
80' Doelpunt Roma Doelpunt D. De Rossi Roma
80' Wissel Lazio Wissel S. Mauri voor P. Foggia Lazio
85' Doelpunt Lazio Doelpunt A. Kolarov Lazio
88' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Mauri Lazio
90' Wissel Roma Wissel Taddei voor D. Pizarro Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Roma
Opstellingen Lazio - Roma

Voorbeschouwing Lazio - Roma

Lazio en Roma treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Roma in de Serie A vond plaats op 16 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lazio. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.