Nabeschouwing Lazio - Sassuolo (6-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 1 oktober 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Lazio het zondag 1 oktober 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Sassuolo (6-1)

Het Serie A duel tussen Lazio en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 6-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. D. Berardi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sassuolo vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lazio kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Alberto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette S. de Vrij zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lazio de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Lazio vergroot nadat L. Alberto de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 64e minuut nadat M. Parolo namens Lazio de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Even later was het opnieuw M. Parolo die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Lazio op 5-1 in de 70e minuut. Namens Lazio mocht C. Immobile in de 81e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fabio Maresca en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Lazio.

LIVE Lazio - Sassuolo 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor T. Letschert Sassuolo
24' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. de Vrij Lazio
27' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo 0-1
32' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor C. Adjapong Sassuolo
43' Wissel Sassuolo Wissel L. Mazzitelli voor F. Peluso Sassuolo
45' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
46' Doelpunt Lazio Doelpunt L. Alberto Lazio 1-1
53' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
56' Doelpunt Lazio Doelpunt S. de Vrij met assist van L. Alberto Lazio 2-1
57' Doelpunt Lazio Doelpunt L. Alberto Lazio 3-1
58' Wissel Sassuolo Wissel M. Politano voor S. Missiroli Sassuolo
64' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo Lazio 4-1
67' Wissel Lazio Wissel L. F. Ramos Marchi voor S. de Vrij Lazio
70' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo Lazio 5-1
72' Wissel Lazio Wissel Nani voor L. Alberto Lazio
81' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 6-1
86' Wissel Lazio Wissel Mauricio voor S. Radu Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Sassuolo
Opstellingen Lazio - Sassuolo

Voorbeschouwing Lazio - Sassuolo

Lazio en Sassuolo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 1 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 5
Winst Sassuolo 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 4e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 16e plaats.