Nabeschouwing Lazio - SPAL (0-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Lazio het zondag 20 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - SPAL (0-0)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Lazio en SPAL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lazio en SPAL gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Lazio, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rosario Abisso niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lazio - SPAL 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Alberto Lazio
51' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Wallace Lazio
55' Wissel SPAL Wissel M. Cremonesi voor M. Oikonomou SPAL
62' Wissel SPAL Wissel M. Borriello voor A. Paloschi SPAL
67' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor S. Palombi Lazio
67' Wissel Lazio Wissel A. Marusic voor D. Basta Lazio
75' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Borriello SPAL
85' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor S. Lulic Lazio
88' Wissel SPAL Wissel F. Mattiello voor M. Lazzari SPAL
90' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Viviani SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - SPAL
Opstellingen Lazio - SPAL

Voorbeschouwing Lazio - SPAL

Lazio en SPAL treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Lazio en SPAL elkaar treffen in de Serie A.