Nabeschouwing Lecce - Catania (2-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 26 april 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Lecce het zondag 26 april 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Catania.

Via de Lecce - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Catania (2-1)

Het Serie A duel tussen Lecce en Catania is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Munari. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Lecce dat via S. Tiribocchi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Martínez dacht na 47 minuten te scoren voor Catania, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest Catania verder met een man minder, nadat F. Sciacca een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Catania
2
1
LIVE Lecce - Catania 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Lecce Doelpunt G. Munari Lecce
25' Doelpunt Lecce Doelpunt S. Tiribocchi Lecce
39' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Zanchetta Lecce
45' Wissel Catania Wissel F. Sciacca voor C. Llama Catania
45' Wissel Catania Wissel G. Spinesi voor M. Izco Catania
47' Doelpunt Catania Doelpunt J. Martínez Catania
57' Gele kaart Catania Gele kaart voor F. Sciacca Catania
72' Wissel Lecce Wissel R. Schiavi voor A. Zanchetta Lecce
75' Wissel Lecce Wissel J. Castillo voor S. Tiribocchi Lecce
76' Wissel Catania Wissel V. Falconieri voor A. Potenza Catania
85' Wissel Lecce Wissel A. Konan voor D. Papadopoulos Lecce
90' Tweede gele kaart Catania Tweede gele kaart voor F. Sciacca Catania
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Catania
Opstellingen Lecce - Catania

Voorbeschouwing Lecce - Catania

Lecce en Catania treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Catania in de Serie A vond plaats op 29 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.