Nabeschouwing Lecce - Fiorentina (1-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 24 mei 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Lecce het zondag 24 mei 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Lecce - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Fiorentina (1-1)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Lecce en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 50e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Tiribocchi. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut kreeg Felipe Melo van Fiorentina voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fiorentina de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Jørgensen dacht na 90 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Fiorentina
1
1
LIVE Lecce - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor P. Krøldrup Fiorentina
31' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Zanchetta Lecce
45' Wissel Fiorentina Wissel D. Dainelli voor P. Krøldrup Fiorentina
50' Doelpunt Lecce Doelpunt S. Tiribocchi Lecce
61' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Dainelli Fiorentina
75' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Giuliatto Lecce
76' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Fabiano Lecce
80' Wissel Lecce Wissel D. Cacia voor J. Castillo Lecce
80' Wissel Fiorentina Wissel M. Jørgensen voor S. Jovetic Fiorentina
81' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Felipe Melo Fiorentina
83' Wissel Lecce Wissel F. Caserta voor A. Zanchetta Lecce
88' Tweede gele kaart Fiorentina Tweede gele kaart voor Felipe Melo Fiorentina
89' Wissel Lecce Wissel D. Basta voor G. Vives Lecce
90' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Jørgensen Fiorentina
90' Wissel Fiorentina Wissel M. Donadel voor J. Vargas Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Fiorentina
Opstellingen Lecce - Fiorentina

Voorbeschouwing Lecce - Fiorentina

Lecce en Fiorentina treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 11 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lecce. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lecce. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.