Nabeschouwing Milan - Chievo (3-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 18 maart 2018 - 15:00 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Milan het zondag 18 maart 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Chievo (3-2)

Het Serie A duel tussen Milan en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Calhanoglu, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Chievo kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Stepinski, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette R. Inglese zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chievo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Cutrone de 2-2 maakte voor Milan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Milan dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Silva de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 93 minuten was het F. Kessie van Milan de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-2 bleef.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maurizio Mariani bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Milan.

Wedstrijdstatistieken Milan - Chievo
Goals
3
2
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
128
79
Gevaarlijke aanvallen
68
38
Passes
683
269
Overtredingen
13
18
Buitenspel
0
4
Corners
10
1
Wissels
2
3
LIVE Milan - Chievo 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Milan Doelpunt H. Calhanoglu Milan 1-0
17' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Depaoli Chievo
33' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Stepinski Chievo 1-1
34' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van M. Stepinski Chievo 1-2
44' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Kessie Milan
47' Gele kaart Milan Gele kaart voor H. Calhanoglu Milan
54' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone Milan 2-2
55' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Jaroszynski Chievo
60' Wissel Milan Wissel A. Silva voor F. Borini Milan
61' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. Giaccherini Chievo
71' Wissel Chievo Wissel P. Hetemaj voor E. Giaccherini Chievo
74' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Biglia Milan
76' Wissel Chievo Wissel V. Birsa voor R. Inglese Chievo
77' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Stepinski Chievo
82' Doelpunt Milan Doelpunt A. Silva Milan 3-2
83' Wissel Milan Wissel M. Musacchio voor P. Cutrone Milan
87' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor L. Castro Chievo
93' Penalty gemist Milan Penalty gemist F. Kessie Milan
94' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Cacciatore Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Chievo
Opstellingen Milan - Chievo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Milan - Chievo

Milan en Chievo treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Chievo in de Serie A vond plaats op 25 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Milan 19
Winst Chievo 1
Gelijkspel 3
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 6e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Milan - Chievo Opstelling Milan Opstelling Chievo Live Milan - Chievo Live Milan - Chievo kijken Milan - Chievo kijken Live Milan - Chievo stream Milan - Chievo Fox Sports Nabeschouwing Milan - Chievo Uitslag Milan - Chievo Statistieken Milan - Chievo Serie A 2017/2018 Milan - Chievo wedden Milan - Chievo gokken Milan - Chievo Unibet