Nabeschouwing Milan - Crotone (1-0) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 6 januari 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Milan het zaterdag 6 januari 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Crotone (1-0)

Het Serie A duel tussen Milan en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door L. Bonucci, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milan dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Milan uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Milan - Crotone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Crotone Gele kaart voor R. Mandragora Crotone
45' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Biglia Milan
54' Doelpunt Milan Doelpunt L. Bonucci Milan 1-0
63' Wissel Crotone Wissel G. Crociata voor M. Rohden Crotone
76' Wissel Crotone Wissel Simy voor A. Budimir Crotone
76' Wissel Milan Wissel N. Kalinic voor P. Cutrone Milan
83' Wissel Milan Wissel M. Locatelli voor F. Kessie Milan
85' Wissel Crotone Wissel O. Kragl voor A. Barberis Crotone
92' Gele kaart Crotone Gele kaart voor B. Martella Crotone
94' Gele kaart Milan Gele kaart voor N. Kalinic Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Crotone
Opstellingen Milan - Crotone

Voorbeschouwing Milan - Crotone

Milan en Crotone treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Crotone in de Serie A vond plaats op 20 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Crotone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 2
Winst Crotone 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 11e positie staat, terwijl we Crotone terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.