Nabeschouwing Napoli - Benevento (6-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 17 september 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Napoli het zondag 17 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Benevento (6-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Benevento is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 6-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Allan. Napoli vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Insigne op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee D. Mertens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Napoli geen gas terug, waardoor in de 32e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Callejon. In de 65e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Napoli speler D. Mertens. In de 90e minuut werd de stand op 6-0 gezet na een benutte penalty van Napoli speler D. Mertens.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Massimiliano Irrati bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Napoli, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Napoli - Benevento 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Napoli Doelpunt Allan Napoli 1-0
15' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van F. Ghoulam Napoli 2-0
27' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van L. Insigne Napoli 3-0
32' Doelpunt Napoli Doelpunt J. Callejon met assist van F. Ghoulam Napoli 4-0
35' Wissel Benevento Wissel G. Letizia voor L. Antei Benevento
37' Gele kaart Benevento Gele kaart voor G. Letizia Benevento
55' Wissel Benevento Wissel D. Cataldi voor S. Armenteros Benevento
57' Wissel Napoli Wissel E. Giaccherini voor L. Insigne Napoli
65' Penalty Napoli Penalty D. Mertens Napoli 5-0
67' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor J. Callejon Napoli
74' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor Allan Napoli
77' Wissel Benevento Wissel V. Parigini voor C. Lombardi Benevento
90' Penalty Napoli Penalty D. Mertens Napoli 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Benevento
Opstellingen Napoli - Benevento

Voorbeschouwing Napoli - Benevento

Napoli en Benevento treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Benevento elkaar treffen in de Serie A.

Winst Napoli 0
Winst Benevento 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 3e positie staat, terwijl we Benevento terugvinden op de 20e plaats.