Nabeschouwing Palermo - Atalanta (3-2) || Serie A 2008/2009

Zondag 11 januari 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Palermo het zondag 11 januari 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta.

Via de Palermo - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Atalanta (3-2)

Het Serie A duel tussen Palermo en Atalanta is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Miccoli. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Palermo dat via M. Bresciano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Floccari dacht na 65 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Atalanta via Ferreira Pinto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Palermo via E. Cavani de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Palermo - Atalanta
3
2
LIVE Palermo - Atalanta 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Palermo Doelpunt F. Miccoli Palermo
27' Gele kaart Palermo Gele kaart voor F. Liverani Palermo
35' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Garics Atalanta
39' Doelpunt Palermo Doelpunt M. Bresciano Palermo
41' Wissel Palermo Wissel D. Succi voor F. Miccoli Palermo
42' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Nocerino Palermo
45' Gele kaart Palermo Gele kaart voor S. Kjær Palermo
46' Wissel Atalanta Wissel L. Cigarini voor C. Vieri Atalanta
55' Wissel Atalanta Wissel J. Valdés voor S. Padoin Atalanta
65' Doelpunt Atalanta Doelpunt S. Floccari Atalanta
70' Wissel Palermo Wissel G. Migliaccio voor Fábio Simplício Palermo
78' Doelpunt Atalanta Doelpunt Ferreira Pinto Atalanta
81' Doelpunt Palermo Doelpunt E. Cavani Palermo
84' Wissel Palermo Wissel R. Guana voor F. Liverani Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Atalanta
Opstellingen Palermo - Atalanta

Voorbeschouwing Palermo - Atalanta

Palermo en Atalanta treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Atalanta in de Serie A vond plaats op 27 april 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Palermo als Atalanta wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.