Nabeschouwing Palermo - Genoa (2-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 21 september 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Palermo het zondag 21 september 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de Palermo - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Genoa (2-1)

Het Serie A duel tussen Palermo en Genoa is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cavani. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Palermo dat via C. Bovo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Milito dacht na 89 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Palermo - Genoa
2
1
LIVE Palermo - Genoa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Palermo Doelpunt E. Cavani Palermo
46' Wissel Genoa Wissel R. Olivera voor R. Palladino Genoa
53' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Ferrari Genoa
54' Gele kaart Genoa Gele kaart voor R. Olivera Genoa
55' Wissel Genoa Wissel B. Jankovic voor M. Ferrari Genoa
56' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Carrozzieri Palermo
58' Doelpunt Palermo Doelpunt C. Bovo Palermo
67' Wissel Palermo Wissel D. Lanzafame voor D. Succi Palermo
67' Wissel Genoa Wissel A. Vanden Borre voor G. Sculli Genoa
70' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Mesto Genoa
75' Wissel Palermo Wissel R. Guana voor F. Liverani Palermo
89' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Milito Genoa
90' Wissel Palermo Wissel G. Migliaccio voor E. Cavani Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Genoa
Opstellingen Palermo - Genoa

Voorbeschouwing Palermo - Genoa

Palermo en Genoa treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Genoa in de Serie A vond plaats op 22 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Palermo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.