Nabeschouwing Palermo - Torino (1-0) || Serie A 2008/2009

Zondag 5 april 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Palermo het zondag 5 april 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino.

Via de Palermo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Torino (1-0)

Het Serie A duel tussen Palermo en Torino is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cavani. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Palermo - Torino
1
0
LIVE Palermo - Torino 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Carrozzieri Palermo
40' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Diana Torino
42' Gele kaart Torino Gele kaart voor I. Abate Torino
46' Wissel Torino Wissel A. Gasbarroni voor A. Rosina Torino
51' Doelpunt Palermo Doelpunt E. Cavani Palermo
55' Wissel Torino Wissel N. Ventola voor E. Corini Torino
65' Gele kaart Torino Gele kaart voor N. Ventola Torino
78' Gele kaart Torino Gele kaart voor I. Franceschini Torino
79' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Gasbarroni Torino
80' Wissel Torino Wissel M. Di Loreto voor I. Franceschini Torino
81' Wissel Palermo Wissel L. Mchedlidze voor E. Cavani Palermo
83' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Di Loreto Torino
90' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Savini Palermo
90' Wissel Palermo Wissel G. Tedesco voor Fábio Simplício Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Palermo - Torino
Opstellingen Palermo - Torino

Voorbeschouwing Palermo - Torino

Palermo en Torino treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Palermo en Torino in de Serie A vond plaats op 8 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 2 keer wist de ploeg van Palermo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Palermo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.