Nabeschouwing Roma - Lazio (2-1) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 18 november 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Roma het zaterdag 18 november 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Lazio (2-1)

Het Serie A duel tussen Roma en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 49 minuten. D. Perotti maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Roma vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Roma vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Nainggolan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het C. Immobile van Lazio die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Rocchi, waardoor Roma dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Roma - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulic Lazio
25' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
49' Penalty Roma Penalty D. Perotti Roma 1-0
53' Doelpunt Roma Doelpunt R. Nainggolan met assist van D. Perotti Roma 2-0
55' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Alberto Lazio
58' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor S. Lulic Lazio
58' Wissel Lazio Wissel Nani voor Lucas Leiva Lazio
63' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Nani Lazio
67' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Nainggolan Roma
72' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 2-1
73' Wissel Roma Wissel Gerson voor S. El Shaarawy Roma
77' Wissel Lazio Wissel Patric voor S. Radu Lazio
80' Wissel Roma Wissel B. Peres voor A. Florenzi Roma
85' Wissel Roma Wissel J. Jesus voor R. Nainggolan Roma
87' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Lazio
Opstellingen Roma - Lazio

Voorbeschouwing Roma - Lazio

Roma en Lazio treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Lazio in de Serie A vond plaats op 30 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Roma favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roma 12
Winst Lazio 7
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma op een 5e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 4e plaats.