Nabeschouwing Salernitana - Cagliari (2-2) || Serie A 2023/2024

Zondag 22 oktober 2023 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Salernitana het zondag 22 oktober 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Cagliari (2-2)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Salernitana en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door Zito Luvumbo, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. Salernitana kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Boulaye Dia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette Nicolas Viola zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cagliari de leiding in de wedstrijd nam.

Boulaye Dia zette Salernitana even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Daniele Chiffi toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Salernitana - Cagliari 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Cagliari Wissel Nicolas Viola voor Marco Mancosu Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel Gabriele Zappa voor Nahitan Nández Cagliari
52' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Grigoris Kastanos Salernitana
55' Wissel Salernitana Wissel Agustín Martegani voor Grigoris Kastanos Salernitana
56' Wissel Salernitana Wissel Trivante Stewart voor Jovane Cabral Salernitana
64' Wissel Cagliari Wissel Jakub Jankto voor Gaetano Oristanio Cagliari
71' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Matteo Prati Cagliari
74' Wissel Cagliari Wissel Adam Obert voor Alberto Dossena Cagliari
76' Wissel Salernitana Wissel Mateusz Legowski voor Lassana Coulibaly Salernitana
76' Wissel Salernitana Wissel Loum Tchaouna voor Antonio Candreva Salernitana
79' Doelpunt Cagliari Doelpunt Zito Luvumbo met assist van Jakub Jankto Cagliari 0-1
79' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Agustín Martegani Salernitana
80' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Gabriele Zappa Cagliari
83' Wissel Salernitana Wissel Chukwubuikem Ikwuemesi voor Federico Fazio Salernitana
84' Wissel Cagliari Wissel Eldor Shomurodov voor Zito Luvumbo Cagliari
86' Doelpunt Salernitana Doelpunt Boulaye Dia met assist van Chukwubuikem Ikwuemesi Salernitana 1-1
88' Doelpunt Cagliari Doelpunt Nicolas Viola met assist van Eldor Shomurodov Cagliari 1-2
89' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Alessandro Deiola Cagliari
90' Mateusz Legowski Salernitana
95' Penalty Salernitana Penalty Boulaye Dia Salernitana 2-2
95' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Antoine Makoumbou Cagliari
101' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Norbert Gyomber Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Cagliari
Opstellingen Salernitana - Cagliari
De opstellingen van Salernitana en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Cagliari

Salernitana en Cagliari treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Cagliari in de Serie A vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Salernitana en Cagliari eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Salernitana 0
Winst Cagliari 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 19e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 20e plaats.