Nabeschouwing Salernitana - Juventus (1-2) || Serie A 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Salernitana het zondag 7 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Juventus (1-2)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Giulio Maggiore, waarmee Salernitana met 1-0 de leiding nam. In de 53e minuut kreeg Giulio Maggiore van Salernitana voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Salernitana de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Samuel Iling namens Juventus in de 65e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Dušan Vlahović namens Juventus in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Juventus dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Salernitana - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Norbert Gyomber Salernitana
32' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Giulio Maggiore Salernitana
39' Doelpunt Salernitana Doelpunt Giulio Maggiore met assist van Loum Tchaouna Salernitana 1-0
41' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Filippo Inzaghi Salernitana
43' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Federico Gatti Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Samuel Iling voor Filip Kostić Juventus
46' Wissel Juventus Wissel Daniele Rugani voor Federico Gatti Juventus
53' Tweede gele kaart Salernitana Tweede gele kaart voor Giulio Maggiore Salernitana
56' Wissel Salernitana Wissel Dylan Bronn  voor Loum Tchaouna Salernitana
59' Wissel Juventus Wissel Arkadiusz Milik voor Hans Nicolussi Caviglia Juventus
65' Doelpunt Juventus Doelpunt Samuel Iling met assist van Dušan Vlahović Juventus 1-1
68' Wissel Juventus Wissel Fabio Miretti voor Kenan Yıldız Juventus
69' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Weston McKennie Juventus
73' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Daniele Rugani Juventus
77' Wissel Salernitana Wissel Chukwubuikem Ikwuemesi voor Simy Salernitana
81' Wissel Juventus Wissel Joseph Nonge Boende voor Timothy Weah  Juventus
89' Wissel Salernitana Wissel Agustín Martegani voor Junior Sambia Salernitana
91' Doelpunt Juventus Doelpunt Dušan Vlahović met assist van Danilo Juventus 1-2
92' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Dušan Vlahović Juventus
93' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Adrien Rabiot Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Juventus
Opstellingen Salernitana - Juventus
De opstellingen van Salernitana en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.