Nabeschouwing Sampdoria - Benevento (2-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Sampdoria het zondag 20 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Benevento (2-1)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Benevento is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Ciciretti, waarmee Benevento met 0-1 de leiding nam. Sampdoria kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Quagliarella, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette F. Quagliarella zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sampdoria de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabrizio Pasqua, waardoor Sampdoria dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sampdoria - Benevento 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Benevento Doelpunt A. Ciciretti met assist van D. Cataldi Benevento 0-1
39' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella Sampdoria 1-1
45' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Barreto Sampdoria
49' Gele kaart Benevento Gele kaart voor L. Del Pinto Benevento
54' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella met assist van G. Ramirez Sampdoria 2-1
63' Wissel Sampdoria Wissel F. Bonazzoli voor G. Caprari Sampdoria
68' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor G. Ramirez Sampdoria
72' Wissel Benevento Wissel G. Di Chiara voor G. Letizia Benevento
82' Wissel Benevento Wissel K. Cisse voor G. Puscas Benevento
83' Wissel Benevento Wissel N. Viola voor L. Del Pinto Benevento
84' Wissel Sampdoria Wissel F. Djuricic voor D. Praet Sampdoria
96' Gele kaart Benevento Gele kaart voor D. Cataldi Benevento
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Benevento
Opstellingen Sampdoria - Benevento

Voorbeschouwing Sampdoria - Benevento

Sampdoria en Benevento treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Benevento elkaar treffen in de Serie A.