Nabeschouwing Sampdoria - Cagliari (3-3) || Serie A 2008/2009

Zondag 26 april 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Sampdoria het zondag 26 april 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari.

Via de Sampdoria - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Cagliari (3-3)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Sampdoria en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 26e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Marilungo. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Sampdoria dat via G. Marilungo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Matri dacht na 47 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Cagliari via R. Acquafresca, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Cagliari via D. Conti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut scoorde A. Cassano namens Sampdoria. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Cagliari
3
3
LIVE Sampdoria - Cagliari 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Delvecchio Sampdoria
24' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
26' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Marilungo Sampdoria
43' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Marilungo Sampdoria
44' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Marilungo Sampdoria
45' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Dessena Sampdoria
47' Doelpunt Cagliari Doelpunt A. Matri Cagliari
56' Wissel Sampdoria Wissel G. Pazzini voor G. Marilungo Sampdoria
67' Penalty Cagliari Penalty R. Acquafresca Cagliari
68' Wissel Sampdoria Wissel A. Palombo voor D. Dessena Sampdoria
71' Wissel Cagliari Wissel D. Biondini voor R. Acquafresca Cagliari
76' Wissel Sampdoria Wissel H. Campagnaro voor S. Lucchini Sampdoria
80' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Conti Cagliari
86' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Cassano Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Cagliari
Opstellingen Sampdoria - Cagliari

Voorbeschouwing Sampdoria - Cagliari

Sampdoria en Cagliari treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Cagliari in de Serie A vond plaats op 30 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sampdoria. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.