Nabeschouwing Sampdoria - Inter Milan (0-5) || Serie A 2017/2018

Zondag 18 maart 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Sampdoria het zondag 18 maart 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Inter Milan (0-5)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 0-5 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door I. Perisic, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 30e minuut voor dat Inter via M. Icardi op 0-2 kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee M. Icardi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Inter geen gas terug, waardoor in de 44e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Icardi. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Inter. Deze werd gescoord door M. Icardi in de 51e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Tagliavento en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Sampdoria - Inter Milan 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perisic met assist van J. Cancelo Inter 0-1
30' Penalty Inter Penalty M. Icardi Inter 0-2
31' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi Inter 0-3
33' Wissel Sampdoria Wissel V. Verre voor B. Bereszynski Sampdoria
37' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Ramirez Sampdoria
44' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi Inter 0-4
50' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor G. Ramirez Sampdoria
51' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi Inter 0-5
53' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Caprari Sampdoria
54' Wissel Sampdoria Wissel V. Regini voor E. Barreto Sampdoria
66' Wissel Inter Wissel Eder voor M. Icardi Inter
77' Gele kaart Inter Gele kaart voor Rafinha Inter
78' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor A. Candreva Inter
80' Wissel Inter Wissel B. Valero voor Rafinha Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Inter Milan
Opstellingen Sampdoria - Inter Milan

Voorbeschouwing Sampdoria - Inter Milan

Sampdoria en Inter Milan treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 24 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 11 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sampdoria. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 4
Winst Inter Milan 11
Gelijkspel 8
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 7e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 5e plaats.