Nabeschouwing Sampdoria - Lecce (3-2) || Serie A 2008/2009

Zondag 16 november 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Sampdoria het zondag 16 november 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Sampdoria - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Lecce (3-2)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Lecce is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Delvecchio. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Sampdoria dat via A. Cassano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Tiribocchi dacht na 55 minuten te scoren voor Lecce, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Sampdoria via M. Stankevicius, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Lecce via S. Tiribocchi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Lecce
3
2
LIVE Sampdoria - Lecce 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Stendardo Lecce
11' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Delvecchio Sampdoria
14' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Cassano Sampdoria
24' Gele kaart Lecce Gele kaart voor L. Ariatti Lecce
34' Gele kaart Lecce Gele kaart voor S. Diamoutèné Lecce
41' Wissel Sampdoria Wissel M. Stankevicius voor M. Padalino Sampdoria
46' Wissel Lecce Wissel F. Caserta voor Antunes Lecce
55' Doelpunt Lecce Doelpunt S. Tiribocchi Lecce
57' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor P. Sammarco Sampdoria
61' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Stankevicius Sampdoria
62' Wissel Lecce Wissel Fabiano voor S. Diamoutèné Lecce
67' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Delvecchio Sampdoria
76' Wissel Lecce Wissel A. Konan voor A. Ardito Lecce
82' Doelpunt Lecce Doelpunt S. Tiribocchi Lecce
87' Wissel Sampdoria Wissel D. Dessena voor G. Delvecchio Sampdoria
90' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor S. Lucchini Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Lecce
Opstellingen Sampdoria - Lecce

Voorbeschouwing Sampdoria - Lecce

Sampdoria en Lecce treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Lecce in de Serie A vond plaats op 13 mei 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lecce. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sampdoria als Lecce wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.