Nabeschouwing Sassuolo - Frosinone (1-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Sassuolo het zaterdag 9 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Frosinone (1-0)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Kristian Thorstvedt, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Frosinone kreeg via Kaio Jorge in de 90e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Federico La Penna de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Federico La Penna, waardoor Sassuolo de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sassuolo - Frosinone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Frosinone Wissel Pol Lirola voor Emanuele Valeri Frosinone
23' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Kristian Thorstvedt Sassuolo
32' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Josh Doig Sassuolo
50' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Farès Ghedjemis Frosinone
56' Luca Mazzitelli Frosinone
58' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Kristian Thorstvedt met assist van Uroš Račić Sassuolo 1-0
63' Wissel Frosinone Wissel Arijon Ibrahimović voor Marco Brescianini Frosinone
63' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor Kristian Thorstvedt Sassuolo
63' Wissel Frosinone Wissel Demba Seck  voor Farès Ghedjemis Frosinone
72' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Armand Laurienté Sassuolo
72' Wissel Sassuolo Wissel Daniel Boloca voor Grégoire Defrel Sassuolo
84' Wissel Sassuolo Wissel Marash Kumbulla  voor Armand Laurienté Sassuolo
84' Wissel Frosinone Wissel Samuele Mulattieri voor Andrea Pinamonti Frosinone
84' Wissel Frosinone Wissel Kaio Jorge voor Walid Cheddira Frosinone
84' Wissel Sassuolo Wissel Marvin Cuni voor Matías Soulé Sassuolo
90' Penalty gemist Frosinone Penalty gemist Kaio Jorge Kaio Jorge Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Frosinone
Opstellingen Sassuolo - Frosinone
De opstellingen van Sassuolo en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Frosinone zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Frosinone

Sassuolo en Frosinone treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Frosinone in de Serie A vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Frosinone. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 2
Winst Frosinone 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 19e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 16e plaats.