Nabeschouwing Sassuolo - Lecce (0-3) || Serie A 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 12:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Sassuolo het zondag 21 april 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Lecce (0-3)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Valentin Gendrey, waarmee Lecce met 0-1 de leiding nam. Lecce vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Patrick Dorgu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Lecce, waarmee Roberto Piccoli zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Lecce dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sassuolo - Lecce 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Lecce Doelpunt Valentin Gendrey met assist van Rémi Oudin Lecce 0-1
15' Doelpunt Lecce Doelpunt Patrick Dorgu met assist van Antonino Gallo Lecce 0-2
19' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Armand Laurienté Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel Josh Doig voor Mattia Viti Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel Samuele Mulattieri voor Grégoire Defrel Sassuolo
46' Wissel Sassuolo Wissel Cristian Volpato voor Nedim Bajrami Sassuolo
56' Wissel Lecce Wissel Joan González voor Hamza Rafia Lecce
61' Doelpunt Lecce Doelpunt Roberto Piccoli met assist van Nikola Krstovic Lecce 0-3
65' Wissel Sassuolo Wissel Luca Lipani voor Kristian Thorstvedt Sassuolo
75' Wissel Lecce Wissel Medon Berisha voor Patrick Dorgu Lecce
75' Wissel Lecce Wissel Nicola Sansone voor Roberto Piccoli Lecce
84' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Nikola Krstovic Lecce
85' Wissel Sassuolo Wissel Lorenzo Venuti voor Armand Laurienté Sassuolo
85' Wissel Lecce Wissel Emil Konradsen Ceide voor Valentin Gendrey Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Lecce
Opstellingen Sassuolo - Lecce
De opstellingen van Sassuolo en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Lecce

Sassuolo en Lecce treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Lecce in de Serie A vond plaats op 6 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 3
Winst Lecce 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 19e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 14e plaats.