Nabeschouwing Sassuolo - Milan (0-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 5 november 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Sassuolo het zondag 5 november 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Milan (0-2)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Milan is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Romagnoli, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Milan vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Suso op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Milan.

LIVE Sassuolo - Milan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Milan Wissel I. Abate voor D. Calabria Milan
39' Doelpunt Milan Doelpunt A. Romagnoli met assist van H. Calhanoglu Milan 0-1
47' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
47' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Acerbi Sassuolo
55' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Bonucci Milan
55' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor F. Cassata Sassuolo
64' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Montolivo Milan
64' Wissel Milan Wissel M. Locatelli voor H. Calhanoglu Milan
67' Doelpunt Milan Doelpunt Suso met assist van F. Borini Milan 0-2
70' Wissel Sassuolo Wissel N. Pierini voor A. Ragusa Sassuolo
82' Wissel Milan Wissel L. Antonelli voor F. Borini Milan
84' Wissel Sassuolo Wissel Rogerio voor M. Politano Sassuolo
89' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Missiroli Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Milan
Opstellingen Sassuolo - Milan

Voorbeschouwing Sassuolo - Milan

Sassuolo en Milan treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Milan in de Serie A vond plaats op 26 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sassuolo als Milan wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 4
Winst Milan 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 17e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 8e plaats.