Nabeschouwing Sassuolo - Salernitana (2-2) || Serie A 2023/2024

Vrijdag 10 november 2023 - 18:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Sassuolo het vrijdag 10 november 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Salernitana (2-2)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Sassuolo en Salernitana geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salernitana kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Chukwubuikem Ikwuemesi. Salernitana vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Boulaye Dia op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist Sassuolo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Kristian Thorstvedt.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kristian Thorstvedt de 2-2 maakte voor Sassuolo.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sassuolo - Salernitana 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Salernitana Doelpunt Chukwubuikem Ikwuemesi met assist van Pasquale Mazzocchi Salernitana 0-1
17' Doelpunt Salernitana Doelpunt Boulaye Dia met assist van Loum Tchaouna Salernitana 0-2
36' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Kristian Thorstvedt met assist van Grégoire Defrel Sassuolo 1-2
45' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Chukwubuikem Ikwuemesi Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel Domagoj Bradaric voor Flavius Daniliuc  Salernitana
52' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Kristian Thorstvedt met assist van Matías Viña Sassuolo 2-2
55' Wissel Salernitana Wissel Antonio Candreva voor Loum Tchaouna Salernitana
56' Wissel Salernitana Wissel Simy voor Chukwubuikem Ikwuemesi Salernitana
60' Wissel Salernitana Wissel Mateusz Legowski voor Emil Bohinen  Salernitana
71' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Jeremy Toljan Sassuolo
72' Wissel Sassuolo Wissel Armand Laurienté voor Grégoire Defrel Sassuolo
72' Wissel Sassuolo Wissel Cristian Volpato voor Samu Castillejo Sassuolo
80' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor Kristian Thorstvedt Sassuolo
81' Wissel Sassuolo Wissel Samuele Mulattieri voor Andrea Pinamonti Sassuolo
84' Wissel Salernitana Wissel Agustín Martegani voor Giulio Maggiore Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Salernitana
Opstellingen Sassuolo - Salernitana
De opstellingen van Sassuolo en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Salernitana zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Salernitana

Sassuolo en Salernitana treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Salernitana in de Serie A vond plaats op 22 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salernitana. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Salernitana slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 2
Winst Salernitana 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 15e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 20e plaats.