Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (1-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 11 maart 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Sassuolo het zondag 11 maart 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - SPAL (1-1)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Sassuolo en SPAL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Antenucci, waarmee SPAL met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van K. Babacar in de 31e minuut zorgde er even later voor dat Sassuolo weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 46e minuut was de ideale kans voor Sassuolo om te scoren. M. Politano was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sassuolo - SPAL 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Ragusa Sassuolo
27' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Antenucci met assist van P. Schiattarella SPAL 0-1
31' Penalty Sassuolo Penalty K. Babacar Sassuolo 1-1
35' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
38' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
46' Penalty gemist Sassuolo Penalty gemist M. Politano Sassuolo
57' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
64' Wissel Sassuolo Wissel L. Mazzitelli voor A. Duncan Sassuolo
70' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor A. Paloschi SPAL
76' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor S. Missiroli Sassuolo
81' Wissel SPAL Wissel B. Drame voor F. Costa SPAL
84' Wissel Sassuolo Wissel C. Adjapong voor A. Ragusa Sassuolo
88' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Grassi SPAL
89' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Mazzitelli Sassuolo
90' Wissel SPAL Wissel E. Luiz voor P. Schiattarella SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - SPAL
Opstellingen Sassuolo - SPAL

Voorbeschouwing Sassuolo - SPAL

Sassuolo en SPAL treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en SPAL in de Serie A vond plaats op 22 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl SPAL slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 1
Winst SPAL 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 16e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 17e plaats.