Nabeschouwing SPAL - Atalanta (1-1) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt SPAL het zaterdag 7 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Atalanta (1-1)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen SPAL en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door T. Cionek, waarmee SPAL met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. De Roon in de 78e minuut zorgde er even later voor dat Atalanta weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE SPAL - Atalanta 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart SPAL Gele kaart voor T. Cionek SPAL
39' Doelpunt SPAL Doelpunt T. Cionek met assist van F. Viviani SPAL 1-0
42' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Petagna Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel A. Cornelius voor A. Petagna Atalanta
54' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
68' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor J. Palomino Atalanta
75' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Freuler Atalanta
76' Wissel SPAL Wissel E. Luiz voor F. Viviani SPAL
78' Penalty Atalanta Penalty M. De Roon Atalanta 1-1
91' Wissel Atalanta Wissel R. Toloi voor A. Gomez Atalanta
93' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor A. Paloschi SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Atalanta
Opstellingen SPAL - Atalanta

Voorbeschouwing SPAL - Atalanta

SPAL en Atalanta treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Atalanta in de Serie A vond plaats op 5 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst SPAL 0
Winst Atalanta 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 17e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 8e plaats.