Nabeschouwing SPAL - Bologna (1-0) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 3 maart 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt SPAL het zaterdag 3 maart 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Bologna (1-0)

Het Serie A duel tussen SPAL en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-0 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Gonzalez in de 10e minuut, waardoor Bologna met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het A. Grassi die SPAL op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 93e minuut kreeg F. Mattiello van SPAL voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en SPAL de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Rocchi, waardoor SPAL de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE SPAL - Bologna 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Bologna Wissel G. Donsah voor A. Poli Bologna
10' Rode kaart Bologna Rode kaart voor G. Gonzalez Bologna
14' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
15' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Dzemaili Bologna
30' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Donsah Bologna
36' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Antenucci SPAL
38' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Mattiello SPAL
43' Gele kaart SPAL Gele kaart voor Felipe SPAL
48' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Grassi SPAL 1-0
59' Wissel Bologna Wissel F. Avenatti voor S. Verdi Bologna
67' Wissel SPAL Wissel E. Luiz voor F. Viviani SPAL
72' Gele kaart Bologna Gele kaart voor E. Pulgar Bologna
75' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor A. Paloschi SPAL
78' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor A. Masina Bologna
90' Wissel SPAL Wissel L. Simic voor M. Lazzari SPAL
93' Tweede gele kaart SPAL Tweede gele kaart voor F. Mattiello SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Bologna
Opstellingen SPAL - Bologna

Voorbeschouwing SPAL - Bologna

SPAL en Bologna treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Bologna in de Serie A vond plaats op 15 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bologna favoriet. 1 keer wist de ploeg van SPAL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SPAL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SPAL 0
Winst Bologna 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 18e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 12e plaats.