Nabeschouwing SPAL - Chievo (0-0) || Serie A 2017/2018

Woensdag 18 april 2018 - 20:45 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt SPAL het woensdag 18 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Chievo (0-0)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen SPAL en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren SPAL en Chievo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Davide Massa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Chievo
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
1
0
Aanvallen
112
101
Gevaarlijke aanvallen
77
75
Passes
443
300
Overtredingen
12
24
Buitenspel
1
2
Corners
6
2
Wissels
4
4
LIVE SPAL - Chievo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Vicari SPAL
41' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Jaroszynski Chievo
58' Wissel Chievo Wissel F. Cacciatore voor P. Jaroszynski Chievo
61' Wissel SPAL Wissel F. Bonazzoli voor A. Paloschi SPAL
62' Gele kaart Chievo Gele kaart voor A. Gamberini Chievo
74' Wissel SPAL Wissel P. Schiattarella voor F. Viviani SPAL
79' Wissel Chievo Wissel M. Stepinski voor M. Pucciarelli Chievo
80' Wissel Chievo Wissel D. Dainelli voor A. Gamberini Chievo
91' Wissel SPAL Wissel E. Schiavon voor F. Mattiello SPAL
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Chievo
Opstellingen SPAL - Chievo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SPAL - Chievo

SPAL en Chievo treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Chievo in de Serie A vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chievo favoriet. 1 keer wist de ploeg van SPAL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SPAL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Chievo 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 17e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
SPAL - Chievo Opstelling SPAL Opstelling Chievo Live SPAL - Chievo Live SPAL - Chievo kijken SPAL - Chievo kijken Live SPAL - Chievo stream SPAL - Chievo Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Chievo Uitslag SPAL - Chievo Statistieken SPAL - Chievo Serie A 2017/2018 SPAL - Chievo wedden SPAL - Chievo gokken SPAL - Chievo Unibet