Nabeschouwing SPAL - Hellas Verona (2-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 10 december 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt SPAL het zondag 10 december 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Hellas Verona (2-2)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen SPAL en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. A. Cerci maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hellas Verona vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Hellas Verona vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Caceres op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist SPAL de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Paloschi.

M. Antenucci zette SPAL even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Gianluca Rocchi toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE SPAL - Hellas Verona 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Viviani SPAL
22' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Buchel Hellas Verona
53' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Borriello SPAL
55' Penalty Hellas Verona Penalty A. Cerci Hellas Verona 0-1
64' Wissel Hellas Verona Wissel M. Valoti voor M. Kean Hellas Verona
65' Wissel SPAL Wissel P. Schiattarella voor L. Rizzo SPAL
66' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor M. Borriello SPAL
69' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Caceres met assist van D. Verde Hellas Verona 0-2
73' Wissel Hellas Verona Wissel G. Pazzini voor A. Cerci Hellas Verona
80' Wissel Hellas Verona Wissel S. Calvano voor D. Verde Hellas Verona
80' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor M. Cremonesi SPAL
82' Gele kaart SPAL Gele kaart voor B. Salamon SPAL
86' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Paloschi SPAL 1-2
88' Penalty SPAL Penalty M. Antenucci SPAL 2-2
92' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Caceres Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Hellas Verona
Opstellingen SPAL - Hellas Verona

Voorbeschouwing SPAL - Hellas Verona

SPAL en Hellas Verona treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Hellas Verona elkaar treffen in de Serie A.

Winst SPAL 0
Winst Hellas Verona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 18e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 19e plaats.