Nabeschouwing SPAL - Inter Milan (1-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 28 januari 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt SPAL het zondag 28 januari 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Inter Milan (1-1)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen SPAL en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Vicari zette Inter op een 0-1 voorsprong in de 48e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat SPAL het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk A. Paloschi die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE SPAL - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Inter Wissel Eder voor A. Candreva Inter
48' Eigen doelpunt Inter Eigen doelpunt F. Vicari Inter 0-1
75' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor P. Schiattarella SPAL
83' Wissel SPAL Wissel F. Costa voor F. Mattiello SPAL
86' Wissel SPAL Wissel F. Bonazzoli voor F. Vicari SPAL
87' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor M. Brozovic Inter
90' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Paloschi met assist van M. Antenucci SPAL 1-1
91' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Paloschi SPAL
91' Wissel Inter Wissel Rafinha voor B. Valero Inter
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Inter Milan
Opstellingen SPAL - Inter Milan

Voorbeschouwing SPAL - Inter Milan

SPAL en Inter Milan treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 10 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van SPAL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SPAL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SPAL 0
Winst Inter Milan 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 18e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.