Nabeschouwing SPAL - Udinese (3-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 27 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt SPAL het zondag 27 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de SPAL - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Udinese (3-2)

Het Serie A duel tussen SPAL en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 3-2 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Borriello, waarmee SPAL met 1-0 de leiding nam. SPAL vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lazzari op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Udinese de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Nuytinck.

C. Thereau zette Udinese even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Paolo Valeri toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk SPAL dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Rizzo de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paolo Valeri bij een 3-2 eindstand in het voordeel van SPAL.

LIVE SPAL - Udinese 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Borriello SPAL 1-0
46' Wissel Udinese Wissel G. Pezzella voor Samir Udinese
54' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Lazzari met assist van M. Borriello SPAL 2-0
56' Wissel Udinese Wissel A. Barak voor E. Hallfredsson Udinese
72' Doelpunt Udinese Doelpunt B. Nuytinck met assist van J. Jankto Udinese 2-1
72' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor S. Fofana Udinese
74' Wissel SPAL Wissel E. Schiavon voor L. Mora SPAL
75' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. Pezzella Udinese
76' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Vaisanen SPAL
83' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor S. Floccari SPAL
85' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Viviani SPAL
87' Penalty Udinese Penalty C. Thereau Udinese 2-2
89' Wissel SPAL Wissel L. Rizzo voor M. Lazzari SPAL
91' Gele kaart SPAL Gele kaart voor B. Salamon SPAL
94' Doelpunt SPAL Doelpunt L. Rizzo SPAL 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Udinese
Opstellingen SPAL - Udinese

Voorbeschouwing SPAL - Udinese

SPAL en Udinese treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Udinese elkaar treffen in de Serie A.

Winst SPAL 0
Winst Udinese 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 10e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.